bord2-logo-gastenboerderij-groningen-lucaswolde

KLEINSCHALIG KAMPEREN

KAMPEERVELDJE

Ons kampeerveldje ligt op ons 3 hectare grote terrein in de tuin van Groningen, het prachtige Westerkwartier waar men steeds weer verrast wordt door het wisselende landschap met z’n weides en akkers, moerassen, heide en veenplassen en houtsingels.

Maximaal 5
Er mogen maximaal 5 tenten en of caravans dan wel campers staan. Even back to basic genieten van de mooie omgeving en heerlijk tot rust komen.


Gezamenlijk gebruik

In de gezamenlijke ruimte bevind zich een volledig uitgeruste keuken, er is een pooltafel, flipperkast, sjoelbak en dartbord, een kast vol boeken, tijdschriften, spelletjes en knutselspul. Hier kun je je dus bij eventueel minder mooi weer goed vermaken.

Voor de kids
Er is veel ruimte voor kinderen om hutten te bouwen of op de trampoline te springen, met onze pony Tequila te knuffelen, kippetjes voeren, kakelverse eitjes zelf te rapen. Op fietsafstand is er het blote voetenpad waar kinderen vaak geen genoeg van krijgen.

Fietsen/wandelen
Vanuit de blokhut kun je mooie wandelingen maken, ons weiland heeft een eigen wandelpad dat mede mogelijk is gemaakt door Routebureau Groningen en opgenomen is in het wandelknooppuntennetwerk. Tevens kun je bij ons door ons zelf uitgezette verrassingsfietsroutes van diverse lengtes fietsen.  Wandelroutes als Pettenpad, Melle’s pad, Pebe’s pad, Abel Tasmanpad, Kale Jonkerpad, Witte Nonnenpad, Leedaanzeggerspad en het prachtige Curringheveld zijn allemaal in de directe omgeving.

Wifi
Er is Wifi aanwezig, maar ons motto is: “in het bos is geen wifi maar wel een betere verbinding”.

LEUK VOOR DE KIDS!

"Wij hebben een grote vuurkuil waar u gezellig omheen kunt zitten. Ook bouwen kids regelmatig hutten bij ons. Verder hebben wij  varkens en Schotse Hooglanders van Veehouderij Talsma als buurmeisjes, vindt onze pony Tequilla het heerlijk om geborsteld te worden en kan onze Mechelse Herder het goed vinden met kinderen eventueel andere honden."

Laatste nieuws

Al het nieuws over onze Gastenboerderij, theetuin, bed & breakfast, Natuurhuisje en locatieverhuur Lucaswolde,
vind je op onze Facebook pagina.

Facebook-berichten worden niet in langer geladen.
Daarom hier een screenshot.
Klik om naar FB te gaan.

Je vindt ons ook op...

Leidijk 22  ♣  Lucaswolde (Groningen)  ♣  Telefoon: 06 22146187  ♣  email: info@gastenboerderij-lucaswolde.nl

Webdesign, teksten & vormgeving:  Hetty Bloem - Creative Journey Groningen

© 2017 - 30 apr 2024 Gastenboerderij Lucaswolde